• Barnen som växer för att visa placeringsförsäkring

    Alla växer. Vill du satsa på ett säkert sparande med garanterad avkastning?

    Vi erbjuder dig en placeringsförsäkring med 1,5% ränta. Enkelt, smidigt och kostnadsfritt.

Alandia Placeringsförsäkring

En placeringsförsäkring är en tidsbunden försäkring på 3 år som ger dig en fast ränta på dina pengar. Att spara i en placeringsförsäkring är enkelt, smidigt och kostnadsfritt. Placeringsförsäkring är ett bra alternativ för dig som vill satsa på ett säkert sparande med bra avkastning.

Du kan t.ex. spara till din pension, en resa eller något annat roligt. Du kan också spara till dina barn eller barnbarn.

Vad innebär försäkringen?

Du placerar minst 5 000 euro i Alandia placeringsförsäkring i tre år. Du får en årlig ränta på f.n. 1,5 %. Avkastningen beskattas som kapitalinkomst enligt nuvarande skatteregler. Om du skulle avlida under spartiden betalas hela kapitalet, inklusive ränta, ut som en livförsäkring till förmånstagarna.

Från försäkringen dras inte några avgifter om pengarna är placerade hela försäkringstiden. Om du behöver komma åt dina pengar före försäkringstiden går ut kan du göra det mot en avgift om 5 % av dagsvärdet på besparingen.

Utförlig information finns i villkoren

I våra villkor kan du ta del av utförlig information om försäkringen. Du är också välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor.​

Boka tid för möte?

Här kan du enkelt boka tid för möte eller skicka dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.