Beskriv din båt så får du vår offert inom kort

Saknas din båt i listan? Skriv då in eller beskriv din båtmodell i textfältet så kan vi hjälpa dig ändå.

Segelbåtsförsäkring

Vi erbjuder dig och din segelbåt ett heltäckande skydd vid:

  • Sjöskada
  • Brandskada
  • Stöldskada
  • Transport och uppläggning

I Alandias båtförsäkring för segelbåtar är rigg och segel alltid fullvärdesförsäkrade, vi har alltså inte lagt in några värdegränser. Vi har inte heller värdegränser för elektronik, navigationssystem, personlig utrustning och jolle. Dessutom har vi inga vindgränser men däremot ingår en rättsskyddsförsäkring och en generös ansvarsförsäkring.

Vill du kappsegla?

Det går bra, med en extra självrisk på 10 procent av skadekostnaden gäller din försäkring från startskott till målgång.

Mot tillägg kan försäkringen utvidgas till att gälla i Europas kanaler, Medelhavet, Svarta Havet samt ut till Kanarieöarna, Madeira och Azorerna. Ring oss och berätta om dina planer.

Försäkring för din segelbåt

Vi vet att en båtskada är tung för seglare. Det är inte bara båtsemestern som äventyras, utan en seglare har ofta stark passion för sjölivet och friheten segelbåten ger till havs. Tryggheten är därför extremt viktig för att inte äventyra denna frihet. Om olyckan är framme är det Alandias roll att se till att skadan snabbt åtgärdas. Segelbåt och skeppare skall återförenas så fort som möjligt. Tyvärr är reparationer av segelbåtar ofta tidskrävande projekt - men med Alandias kontakter i båtbranschen och med våra erfarna skadereglerare har vi skaffat en svårslagen erfarenhet som kan avgöra ifall din segelsäsong avbryts eller fortsätter inom kort.

Låt inte dyrbar sjötid gå till spillo.

Begär offert på Alandias Båtförsäkring