Digital formgivare

Vill du vara med i arbetet med Alandia Försäkrings digitala transformation och göra oss till det bolag som har de mest kundbetjänande, personliga och datadrivna digitala lösningarna inom försäkringsbranschen?

Alandia Försäkring har påbörjat sin digitala resa och det finns ett stort engagemang och fokus på det arbetet genom hela organisationen. Nu stärker vi vårt team för Digital affärsutveckling och marknadsföring i Mariehamn med en ordinarie

DIGITAL FORMGIVARE

Till arbetsuppgifterna hör att genom grafisk formgivning utveckla kundupplevelsen i framförallt de digitala kanalerna. Du bidrar till att utveckla vår webb till en effektiv säljkanal.  Du kommer att arbeta med våra digitala gränssnitt, kampanjer, bannerproduktion och sociala medier samt annan produktion i Alandia Försäkrings samtliga kanaler mot kund. Du koordinerar också produktionsuppdrag i samråd med samarbetspartners. Du förvaltar vår grafiska profil och vårt varumärke genom att se till att vi har ett konsekvent uttryck i samtliga kanaler.

Vi söker dig som brinner för såväl grafisk formgivning som digitala medier, vilket gör att du ständigt håller dig uppdaterad inom dessa områden. Du har en bred bakgrund och erfarenhet från digital produktion och kan hantera hela processer från idé till färdig produktion, vilket du också kan visa konkreta exempel på. Du är strukturerad och tar initiativ och förvandlar enkelt en brief eller ett koncept till något visuellt. Vidare har du goda kunskaper i program och verktyg för att kunna utföra ditt arbete. Vi jobbar bland annat med Creative Suite. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och finska.

Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete i en stabil försäkringskoncern där det finns goda möjligheter till utveckling.

Närmare upplysningar om tjänsten får du av Chief Digital Officer Svein Erik Sogn på telefon +358 (0)18 29000. Skicka din ansökan med CV och löneanspråk senast 11.9.2017 per e-post till rekrytering@alandia.com.

...